Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Hiç acaba yok ki yangın felaketi, sene zarfında kişi kaybına neden olan en büyük etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı gücük bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem gönül hem de dünyalık yitirilmesine münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle de mürtefi yapıda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında gönül ve varlık kaybı enseış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın bapsı evgin çıkış derunin kullanılacaksa o hengâm muktezi koşulları / standartları sağlayan yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

 Bünyenın şerik merdivenlerinin yangın ve gayrı müstacel hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak kabul edilir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan deruneriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın merdivenleri derece önemli olan öteki bir yapı ise yangın merdiveni bapsı yani (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi taraf verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı yardımıyla elan risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mütehassıs mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda nispeten içli davranışları sergilemektedir.

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve oturakında hiçbir canipıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı örek ve en azca 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Yangın bapları, yangın eminği için önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları üzerine temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanımı ile alakadar sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mürtefi sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı sinelerine yerleştirilmesi ile bu kapılar dirlik kurtarmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

120 an dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

 Buna cevap, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya ağırlatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine nazaran

Antrparantez, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla yan yana muamelat adımları ekseriya şunları bağırsakerir:

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa dışarıya, haricen saksılamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Report this wiki page